Koop Air Maxs 2017

Na het lezen van het artikel dat ik met de slechtste NBA-sportschoenen heb gemaakt, zal ik deze keer voorstellen om de belangrijkste 90 paren te vinden! Ongeacht de nieuwste technologie en design, laten we ons aansluiten bij speciale dingen om de wereld van sneakers af en toe in lichte jaren te promoten!

Hoe kan ik het hebben over Koop Air Maxs 2017? Dat is inderdaad het mooiste paar dat ik heb gezien in basketbalvelden. De beroemde film "Space Jam" en het historische record van Jordanië legden 96 stieren vast en maakten slechts 10 overwinningen in 72 reguliere seizoenen. Houd lakleer op de top, draag basketbalschoenen voor de eerste keer met koolstofvezel zool. Oorspronkelijk was de mand geïnspireerd door de grasmaaier een groot succes!

Hoewel we in de jaren negentig waren, kwam deze Foamposite rechtstreeks uit de wereld van gelijken en lijkt het na 2030 te zijn! Ontwerper Eric Aber (Eric Avar) heeft vier jaar nodig gehad om deze nieuwe schoen te ontwikkelen. Ik verwelkomde nieuwe schoenen. Materiaal bestaande uit polyurethaan, verhit tot een temperatuur van 135-175 °, ingespoten in de door Daewoo geleverde vorm, waardoor zijn atypische vorm wordt verkregen. Oorspronkelijk ontworpen voor Scottie Pippen, was deze Foamposite aan de voet van Penny Hardaway die deelnam aan de ontmoeting met Koop Air Max verkoop.

more link